Passende muzikale begeleiding kerkelijk huwelijk

Passende muzikale begeleiding kerkelijk huwelijk

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Als bruidspaar hebben jullie vast een beeld van hoe jullie speciale dag eruit moet komen te zien met als één van de hoogtepunten de inzegening van het huwelijk in jullie kerk of gemeente.

Een bruiloft organiseren is een enorme klus en er moeten veel dingen georganiseerd en geregeld worden. Het vinden van de juiste muzikale begeleiding voor jullie kerkelijk huwelijk kan best een uitdaging zijn. Matthias neemt graag een stukje van deze organisatie van jullie over, door de complete muzikale organisatie voor jullie trouwdienst (ceremonie) op zich te nemen.

Logo M Blokzijl Muziek

Werkwijze van Matthias als bandorganisator voor jullie trouwdienst

Als jullie een aanvraag doen om een band te regelen voor jullie trouwdienst zal Matthias contact met jullie opnemen om een afspraak te maken om de wensen te bespreken die jullie hebben voor de dienst. Hierbij zal ook overlegd worden of de techniek verzorgd moet worden.

Groot netwerk

Door zijn grote muzikale netwerk heeft Matthias mogelijkheden voor samenwerking met verschillende bekwame technici.

De uitgangspunten van Matthias als bandorganisator voor jullie trouwdienst zijn rust, kwaliteit, nauwkeurigheid, passie, dienen en luisteren naar jullie wensen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie trouwdienst? Neem dan contact op met Matthias.

Logo M Blokzijl Muziek

Duidelijke afspraken

Als alle wensen besproken zijn en alles duidelijk is, zal Matthias een offerte voor jullie maken. Wanneer deze is goedgekeurd door jullie, gaat Matthias aan het werk om de muzikanten voor jullie trouwdienst te regelen. Matthias werkt altijd met semi-professionele of professionele muzikanten. 

Duidelijke communicatie

Tussendoor zal Matthias jullie op de hoogte houden van de stand van zaken en contact opnemen met de organisatie van de kerk/gemeente over het opbouwen van de techniek en de aankomst van de band op de dag zelf.

Tijdens de trouwdienst is Matthias het aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over de muziek en techniek. 

Logo M Blokzijl Muziek

Bandbezetting

Er zijn heel veel mogelijkheden qua bezetting. Misschien willen jullie het subtiel en intiem houden met een klein combo of hebben jullie juist zin om te knallen met een complete band. Samen kan bepaald worden wat past bij jullie als bruidspaar en de dienst die jullie voor ogen hebben.

Bandpakketten

Matthias werkt met bandpakketten. Deze geven de basis van een aantal mogelijkheden en logische combinaties weer. Uiteraard is het mogelijk om hier iets in te veranderen of muzikanten/vocalisten toe te voegen aan een pakket. Neem gerust contact op om jullie wensen te bespreken, zodat er gekeken kan worden wat de mooiste muzikale invulling voor jullie trouwdienst kan zijn.

De bandpakketten vind je op deze pagina, evenals een filmpje met wat voorbeelden van mogelijke combinaties muzikanten binnen een band.

Contact opnemen

Contact pagina M Blokzijl Muziek

Adres

Prins Willem Alexander Park 425

3905 CM Veenendaal