Over Matthias

Matthias Blokzijl [1990] woont in Veenendaal en heeft een passie voor drummen. Matthias heeft al vanaf kleins af aan een sterk ritmegevoel en drumt vanaf zijn vijfde levensjaar. Toen hij 8 jaar oud was, is hij drumlessen gaan volgen en op zijn 9e had hij zijn eerste optreden.

Logo M Blokzijl Muziek

Matthias’ ervaring

Sindsdien heeft Matthias heel wat ervaring opgebouwd als drummer en percussionist. Van het spelen bij worshipavonden tot het arrangeren van muziek samen met een aantal andere muzikanten. Van het spelen bij christelijke musicals tot rouw-, trouw-, en kerkdiensten. Van verschillende projecten in de studio, tot samenwerken met gospelartiesten als Gerald en Nelinda Troost en Reyer. Matthias speelt als vaste drummer en percussionist bij Marieke Sleurink, Gospelkoor Revelation en de Sisters Vocal Group. Daarnaast speelt Matthias meerdere keren per maand in Evangeliegemeente de Regenboog in Veenendaal waar hij lid van is. 

Logo M Blokzijl Muziek

Groei als muzikant

Matthias vindt het heerlijk om zichzelf muzikaal uit te dagen. Groei is belangrijk om een goede muzikant te zijn en te blijven. Om zijn techniek op peil te houden, volgt Matthias sinds 2017 drumles bij Joël Slagtand (o.a. bekend van de Beam Worship Band, Reyer en Ruth Jacott). Van 2010 tot 2017 heeft Matthias les gehad van Peter Dijkstra (drummer van o.a. Sela) en daarvoor heeft hij les gehad bij Slagwerkschool Midden Nederland in Zeist. In Creative Artsschool Elevate in Veenendaal heeft Matthias de mogelijkheid om een aantal uren per week te werken aan zijn drumtechniek en optredens voor te bereiden.

Logo M Blokzijl Muziek

Voor Hem

Muziek maken is voor Matthias een manier om met God te praten. Hij ervaart Hem dan heel dichtbij. Het is Matthias’ verlangen om de muzikale talenten die hij van God heeft gekregen, in te zetten in Zijn Koninkrijk en om andere mensen daarmee te dienen. Matthias wil een instrument zijn in Gods hand en met de talenten die hij van Hem gekregen heeft andere mensen tot zegen zijn.

Contact opnemen

Contact pagina M Blokzijl Muziek

Adres

Prins Willem Alexander Park 425

3905 CM Veenendaal