Professioneel drummer percussionist en bandorganisator

voor alle christelijke gelegenheden
Contact opnemen
Ben je op zoek naar een christelijke drummer of percussionist? Matthias heeft veel ervaring in zijn vakgebied en is een stabiele, dienende en gepassioneerde muzikant. Of misschien ben je op zoek naar een hele band voor bijvoorbeeld een trouwdienst, kerkdienst of ander evenement? Als bandorganisator kan Matthias vanuit zijn grote netwerk een band samenstellen die past bij de gelegenheid en jullie (muzikale) wensen. Neem gerust contact op als je vragen hebt!
professioneel muzikant bandorganisator inzetbaar voor Kerk & Jeugddiensten

Drummer

Matthias heeft een passie voor drummen. Dit doet hij al vanaf zijn 5e levensjaar. Matthias heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als drummer. Matthias speelt vast als drummer en percussionist bij Marieke Sleurink en drumt in Evangeliegemeente de Regenboog in Veenendaal waar hij lid is.
professioneel muzikant bandorganisator inzetbaar voor Kerk & Jeugddiensten

Percussionist

Naast dat Matthias al vele jaren drumt, speelt hij ook al meerdere jaren percussie. Hij gebruikt hiervoor onder andere een cajón, djembé en verschillende andere percussie-instrumenten zoals chimes en diverse shakers.
Matthias Blokzijl Drummer & Percussionist voor Gospelkoren

Bandorganisator

Als drummer heeft Matthias door de jaren heen een groot muzikaal netwerk opgebouwd met muzikanten door heel Nederland. Hierdoor is het voor hem als bandorganisator mogelijk om een complete band samen te stellen voor uiteenlopende gelegenheden.

Daarnaast werkt Matthias met verschillende, bekwame technici, die voor een goede muzikale balans zorgen.

Matthias Blokzijl

drummer | percussionist | bandorganisator
Author of "Taste of Europe"

Over Matthias

Matthias heeft een passie voor drummen. Dit doet hij al vanaf zijn 5e levensjaar. Matthias heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als drummer, percussionist en bandorganisator, zie voor meer informatie hierover zijn portfolio. Matthias speelt vast als drummer en percussionist bij Marieke Sleurink en is drummer in Evangeliegemeente de Regenboog in Veenendaal waar hij lid is.
Muziek maken is voor Matthias een manier om met God te praten. Hij wil een instrument zijn in Gods hand. Wil je meer over Matthias weten, lees dan hier verder.

Contact opnemen

Heb je een vraag, opmerking of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en Matthias neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact opnemen

Contact pagina M Blokzijl Muziek

Adres

Prins Willem Alexander Park 425

3905 CM Veenendaal