Christelijke bandorganisator

Home » Bandorganisator

Christelijke band organisator

Hebben jullie een christelijke band nodig?
Een bandsamenstelling die echt bij jullie dienst of gelegenheid past?

Ik heb jarenlange ervaring in het organiseren van christelijke bands. Of het nou om een kleine, intieme, akoestische setting gaat of een zeer uitgebreide formatie.

Groot muzikaal netwerk

Door de jaren heen heb ik als drummer en percussionist een groot muzikaal netwerk opgebouwd met verschillende professionele muzikanten door heel Nederland. Een christelijke band optrommelen is voor mij dus een koud kunstje.
Daarnaast werk ik samen met verschillende, bekwame technici, die voor een goede muzikale balans in de zaal zorgen. Met hen aan boord is de muziek van de christelijk band een genot om naar te luisteren.

Bandpakketten voor een christelijke band

Ik bied een breed scala bandpakketten aan voor de muzikale invulling van jullie dienst of evenement. Samen stemmen we af welk pakket het beste bij jullie setting past.

Onderstaande pakketten zijn standaard. Alles kan naar jullie wens worden aangepast.

Onderstaande video geeft een impressie van de verschillende bandpakketten.

Bandpakket 1

Piano of gitaar, percussie, 1 vocalist

Bandpakket 2

Piano, percussie, basgitaar, 1 vocalist

Bandpakket 3

Piano, percussie of drums, gitaar, basgitaar, 2 vocalisten

Bandpakket 4

Piano, percussie, gitaar, 3 vocalisten

Bandpakket 5

Piano, drums, gitaar, basgitaar, solo instrument, 2 vocalisten

Bandpakket 6

Piano, drums, gitaar, basgitaar, solo instrument, 3 vocalisten

Aanvullend

In overleg is het altijd mogelijk om een bandpakket aan te passen naar jullie wensen

Mijn werkwijze en afspraken

Bij mij weet je precies waar je aan toe bent. Na jullie aanvraag neem ik contact op en zal ik nagaan wat jullie voor muzikanten zoeken. Ook zal ik met jullie overleggen of de techniek verzorgd moet worden.

Als al jullie wensen besproken zijn en alles duidelijk is, stuur ik een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd, ga ik aan de slag. Tussendoor houd ik jullie op de hoogte over de stand van zaken en zal ik dingen afstemmen voor de dag zelf, zoals de tijden van het opbouwen van de techniek en band.

Tijdens het evenement ben ik het aanspreekpunt voor vragen. Mijn uitgangspunten als bandorganisator zijn rust, nauwkeurigheid, passie, dienen, structuur en duidelijkheid.

Contact opnemen voor een christelijke band

Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Of hebben jullie interesse in of vragen over de bandpakketten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contact- formulier