Muziek bij huwelijk

Home » Muziek bij huwelijk

Muziek bij huwelijk: tot in de puntjes verzorgd

Zijn jullie op zoek naar goede muzikale begeleiding bij jullie kerkdienst en/of bruiloft?

Als drummer en bandorganisator heb ik jarenlange ervaring in het organiseren en vormgeven van muziek bij een huwelijk. Graag zorg ik ook voor een passende muzikale setting op jullie dag.

Muziek bij jullie huwelijk

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk! Als aankomend bruidspaar hebben jullie vast al wel een beeld van hoe jullie bijzondere dag eruit moet gaan zien. Een huwelijk organiseren is een enorme klus en het vinden van passende muziek bij jullie huwelijk nog best een uitdaging. Gelukkig heb ik een groot netwerk van muzikanten en technici om van jullie dag een fantastisch en romantisch feest te maken.

Groot muzikaal netwerk

Door mijn grote muzikale netwerk heb ik de mogelijkheden voor samenwerkingen met uiteenlopende professionele muzikanten en vakbekwame technici. Mijn uitgangspunten voor de muziek bij jullie huwelijk zijn rust, kwaliteit, nauwkeurigheid, passie, dienen en luisteren naar jullie wensen.

Bandbezetting en bandpakketten

Qua bezetting is er veel mogelijk. Misschien willen jullie het subtiel en intiem houden met een klein combo of hebben jullie juist zin om te knallen met een complete band. Samen kijken we wat past bij jullie als bruidspaar en de dienst/bruiloft die jullie voor ogen hebben.

Ik werk met bandpakketten. Deze geven de basis van een aantal mogelijkheden en logische combinaties weer. Het is uiteraard mogelijk om hier iets in te veranderen.
Onderstaande pakketten zijn standaard. Alles kan naar jullie wens worden aangepast.

Onderstaande video geeft een impressie van de verschillende bandpakketten.

 

Bandpakket 1

Piano of gitaar, percussie, 1 vocalist

Bandpakket 2

Piano, percussie, basgitaar, 1 vocalist

Bandpakket 3

Piano, percussie of drums, gitaar, basgitaar, 2 vocalisten

Bandpakket 4

Piano, percussie, gitaar, 3 vocalisten

Bandpakket 5

Piano, drums, gitaar, basgitaar, solo instrument, 2 vocalisten

Bandpakket 6

Piano, drums, gitaar, basgitaar, solo instrument, 3 vocalisten

Aanvullend

In overleg is het altijd mogelijk om een bandpakket aan te passen naar jullie wensen

Mijn werkwijze en afspraken

Na jullie aanvraag neem ik contact op en zal ik nagaan wat jullie voor muzikanten zoeken voor jullie trouwdag. We nemen de bandpakketten door. Ook zal ik met jullie overleggen of de techniek verzorgd moet worden.

Als al jullie wensen besproken zijn en alles duidelijk is, stuur ik een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd, ga ik aan het werk om de muziek voor jullie huwelijk te regelen. Tussendoor houd ik jullie op de hoogte over de stand van zaken en zal dingen afstemmen voor de dag zelf, zoals de tijden van het opbouwen van de techniek en de band.

Tijdens de trouwdienst ben ik het aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over de muziek en techniek.

Contact opnemen voor de muziek op jullie huwelijk?

Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?
Of hebben jullie interesse of vragen over de bandpakketten?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contact- formulier