Muzikale omlijsting door Matthias Blokzijl

Home » Muzikale omlijsting
Christelijke Drummer Percussionist

Muzikale omlijsting voor vele doeleinden

Mijn naam is Matthias Blokzijl, ik ben 33 jaar oud en als drummer in te zetten voor elke muzikale omlijsting. Of dit nou om een huwelijk, kerkdienst of studiowerk gaat.

Hoe het allemaal begon

Al vanaf mijn 5e levensjaar heb ik een passie voor drummen. Een sterk ritmegevoel zat er bij mij dus al vroeg in. Toen ik acht jaar oud was, ben ik drumlessen gaan volgen en op mijn 9e had ik mijn eerste officiële optreden al. Vanaf die tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd als drummer en percussionist.

Muzikale omlijsting: samenwerkingen

Van het spelen bij worshipavonden tot het arrangeren van muziek samen met andere muzikanten. Van het spelen bij christelijke musicals tot rouw-, trouw- en kerkdiensten. Elke muzikale omlijsting is passend bij de setting. Ook heb ik verschillende projecten in de studio opgenomen. Tevens heb ik samengewerkt met een aantal gospelartiesten als Gerald en Nelinda Troost en Reyer. Als vaste drummer en percussionist speel ik bij Marieke Sleurink, Gospelkoor Revelation en de Sisters Vocal Group.

Daarnaast speel ik meerdere keren per maand in Evangeliegemeente de Regenboog in Veenendaal waar ik woon en lid ben.

Bijblijven als drummer

Om een goede muzikant te blijven en mijn techniek op peil te houden, volg ik vanaf 2017 drumles bij Joël Slagtand (o.a. bekend van de Beam Worship Band, Reyer en Ruth Jacott). Van 2010 tot 2017 heb ik les gehad van Peter Dijkstra (drummer van o.a. Sela). Daarvoor heb ik lessen gevolgd bij Slagwerkschool Midden Nederland in Zeist.

Ik vind het heerlijk om mijzelf muzikaal uit te dagen!

In de Creative Artsschool Elevate in Veenendaal heb ik de mogelijkheid om een aantal uren per week te werken aan mijn drumtechniek en om optredens voor te bereiden. Alles voor een op en top muzikale omlijsting.

Muzikale omlijsting door en voor Hem

Muziek maken is voor mij een manier om met God te praten. Ik ervaar Hem dan heel dichtbij. Het is mijn verlangen om de muzikale talenten die ik van God heb gekregen, in te zetten in Zijn Koninkrijk en om andere mensen daarmee te dienen. Ik wil een instrument zijn in Gods hand en met de talenten die ik van Hem gekregen heb andere mensen tot zegen zijn.

Muzikale omlijsting nodig?

Wil je mij als drummer of percussionist inhuren?
Is er iets toch nog niet helemaal duidelijk?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier.