Home » Live muziek huwelijk kerk Landing Page
Matthias van Blokzijl

Live muziek huwelijk kerk

Zoeken jullie live muziek voor jullie huwelijk in de kerk?

Als muzikant en band organisator wil ik jullie hier heel graag mee helpen. Samen met jullie ga ik kijken wat jullie wensen zijn, om te zorgen voor prachtige live muziek tijdens de ceremonie van jullie huwelijk in de kerk.

 

Wat voor live muziek voor het huwelijk in de kerk kun je verwachten?

Dit is helemaal afhankelijk van jullie wensen. 

Omdat ik altijd met ervaren muzikanten samen werk, kunnen wij eigenlijk bijna alles spelen wat jullie willen tijdens de ceremonie van jullie huwelijk in de kerk.

Natuurlijk kan een bepaalde uitvoering van een lied anders klinken, omdat we niet alle instrumenten hebben die in het betreffende lied zitten of die de artiest heeft ingehuurd. In dat soort gevallen maken we hier ons eigen arrangement van.

 

Wat voor soort band bied Matthias?

Ik werk met verschillende samenstellingen, dit is geheel naar jullie wens samen te stellen.

Om jullie een beetje op weg te helpen heb ik verschillende bandpakketten die ik aanbied. Dit zijn vooraf samengestelde pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Uiteraard is ieder bandpakket naar wens aan te passen.

Als jullie echt hele specifieke instrumenten erbij willen hebben, kunnen we daar het beste even contact over hebben, zodat ik kan kijken of ik daarin kan voorzien. 

 

Regelt Matthias ook een geluidsset voor de live muziek tijdens ons huwelijk in de kerk ?

Zeker! De meeste kerken die worden gekozen voor een trouwdienst zijn niet uitgerust met een geluidsset die de mogelijkheden heeft om een kleine band te versterken. Daarom heb ik de voorkeur om dit zelf mee te nemen, hiervoor heb ik de middelen in huis.  

Ik werk altijd samen met bekwame technici en goede apparatuur, zij zorgen ervoor dat live muziek tijdens jullie huwelijk in de kerk helemaal in goede balans is.

Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden, omdat apparatuur en de technicus geld kosten.

Een band boeken voor live muziek bij jullie huwelijk in de kerk

Direct een band reserveren om de live muziek bij jullie huwelijk in de kerk te verzorgen 

Laat je gegevens achter zodat ik contact met je kan opnemen om jouw wensen door te nemen.